//FairyLife
The Intro
Entries About


Hi,I am Therry, sweet 15. Last PMR candidates for 2013. Thank you for visit my ordinary blog. Do visit again, okay? {  Bunnys }

My Tagboard
  • Please leave your blog url
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM


  • My TweetLand
  • LaiLai Follow ✿
  • My Strangers
  • I
  • lOVE
  • You
  • Credits!
    Template: Therry Sa
    Inspired By: L B
    Basecode By: N A
    Others:   
    Instagram


    Why must me?
    Sunday, March 17, 2013 • Permalink • Add comment {0}

    Sadness
    Hii everybody,, sebelum tuh nk tnya kejup? hw dh siap? dh iron baju? dah mndi? dah kemas beg? klau tk lagi stopppppppppppppp~ jangan baca lagi pergi siapkan dlu kay, nanti esok lambat. HOHO~ *gue pon tk iron baju lagi* hihi. chil laa, malam masih comels. xD

    Saya sendiri pun tk paham jenis apakah hati saya ni? serius klau pikir balik. Oh mai mop~ bodussssssssssssssnya,,! Tapi menyesal skrg dh tk guna. Aaaaa, ya saya menyesal ;'{. Pernahkah anda dgr masa couple tk wujud pun rasa cinta dan sayang, tpi bila break? what the hell, I fall in love with .........
    Adakah saya ni gila? gila? gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa? tak ya saya tk gila, aya cuma ego saya jual mahal overhead. Masa saya couple dgn tut tut tuh, saya buat tk tau ja tk ambik kisah langsung. Reason saya couple dgn dia kerana nak lepakan rindu dkt M. I mean, ya saya mempergunakan dia. Jahatkan? kan? yes I am.

    Lepas berapa bulan, saya berusaha juga cari number dia, tengok-2 dgn sim maxis saya ada save nmber dia tpi tk save nama. Try mcj tngk, tngk-2 yalaaaaaaaaaaa. Tuh dia, jyeah~ tujuan masa tuh nk minta maaf ja. Last-2 texting-2 dia minta couple? aaa? what? Then saya tk terima saya kata" saya pernah lukakan awak, awak cari lah perempuan lain" and dia kata" tak nak " what? HAHAHA~ Then we texting-2 until onedayy, dia minta couple balik, then saya masa tuh dahlah serabut pala, dengan kejamnya reply " saya anggap awak sbgai kawan je" then dia tk reply dah................... hmmn. 

    Then kelmarin, saya on second fb saya, nmpk dia upload gambar and online bagai, trylah tegur. Then ya, dia balas sangat lambat. Ingatkan taip panjang lanjang ni tk pendek cem apa lagi. Okay that make me hot, saya naik angin -___-. Tnyalah knp tk text, dia pun kata tkda pape. K tk da feeling punya ayat. Then I say " tk kan psal mcm tuh pun nk merajok "okay "again" taip lambat lambat. *fuck*

    Last2 saya nmpk dia buat relay T.T. tpi smpai skrg harini!!!!!!!! saya tk tau dia relay dgn sapa. Nak ja pergi sekeh pala otak prempuan tuh. eeeeeeeeeeeeeeeeeee~ okay terimalah yg dia tuh dah bkn saya punya. OKAYY~ alone 

    And Dear my ex............................................ please take a note here: